REHAU

REHAU je vodeći njemački i europski ponuđač sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga za područja graditeljstvo i automobilsku industriju. Zahvaljujući visokoj razvojnoj učinkovitosti međunarodna Grupacija REHAU dokazala se da je broj jedan kvalitetom.

REHAU već više od četiri desetljeća razvija i proizvodi PVC sustave profila za prozore, fasade i vrata s inovativnim rješenjima, osvrtom na praksu i tradicionalno visokim zahtjevima kvalitete. REHAU stručnjaci koriste dragocjena znanja i iskustva iz područja kućnih instalacija i niskogradnje, na kojima REHAU, kao međunarodna tvrtka, već dugi niz godina uspješno posluje.

Najviša razina profesionalnosti, kao i strast za neograničenim potencijalima u primjeni polimernih materijala preduvjet su da kao vodeća premijska marka budemo uspješni u cijelom svijetu.

REHAU surađuje samo s iskusnim i stručnim proizvođačima prozora. Kod nas ste u najboljim rukama i stručno ćemo Vas posavjetovati, bilo da je riječ o novogradnji Vaše kuće ili renoviranju.Naši PVC prozori i vrata će biti proizvedeni, isporučeni i montirani točno prema Vašim željama!